Gevelonderhoud en -bescherming

©

Gevel

Voor elke gevel een aangepast premiumsysteem

Remmers gevelproducten: dé oplossing voor uw gevelonderhoud

Een goed onderhouden gevel verlengt niet alleen de levensduur, maar zorgt er ook voor dat uw gebouw er weer uitnodigend en vernieuwd uitziet. Zoekt u naar de beste producten voor het onderhoud van uw gevel? Kijk dan niet verder. Remmers biedt een breed assortiment aan, van reinigingsmiddelen tot impregneermiddelen en vulmaterialen. Onze vakkundig ontwikkelde producten zijn perfect voor het onderhoud en de bescherming van gevels, ongeacht of het gaat om nieuwbouw of bestaande constructies.

De gevel wordt vaak gezien als het visitekaartje van een gebouw. Inderdaad speelt de gevel een cruciale rol in de algemene uitstraling en impact van een constructie. Net zoals gezichten divers en uniek zijn, geldt dit ook voor gevels. Ze vereisen dan ook een even persoonlijke benadering als het gaat om preventief onderhoud en bescherming. Een oppervlakkige cosmetische opknapbeurt volstaat meestal niet. Alleen door diepgaande bescherming, die specifiek is afgestemd op de kenmerken van de individuele gevel, kan een gebouw werkelijk een duurzame verjongingskuur ondergaan.

Hoewel het mogelijk is om een bakstenen gevel te onderhouden door deze met gevelstuc te bekleden, streeft Remmers naar meer dan alleen eenvoudige oplossingen. Met meer dan vijftig jaar ervaring hebben we geavanceerde en verfijnde technieken ontwikkeld specifiek gericht op het repareren, onderhouden en beschermen van bakstenen gevels.

Producten voor professionele gevelreiniging

Voor een grondige gevelreiniging biedt Remmers alles wat u nodig heeft. Door de tijd heen krijgen gevels te maken met allerlei weersomstandigheden, wat kan leiden tot groene aanslag, vuilophoping, of verkleuring door vocht. Met dit in gedachten heeft Remmers een reeks producten ontwikkeld die het reinigen van gevels niet alleen eenvoudig maken maar ook effectief. Onze reinigingsmiddelen dringen diep door in het oppervlaktemateriaal, om zelfs het meest hardnekkige vuil los te weken, zonder schade toe te brengen aan de gevel zelf. Dit zorgt voor een onberispelijk eindresultaat.

Versterk en herstel bestaande gevels

Het komt helaas vaak voor dat gevels van natuursteen of baksteen na verloop van tijd tekenen van slijtage vertonen, zoals afbrokkeling of scheurvorming. In ons assortiment bieden we diverse producten aan voor het onderhoud van gevels, die niet alleen beschadigingen herstellen maar de gevel ook versterken. Onze speciale mortel zorgt voor een opknapbeurt waardoor de gevel er weer uit ziet alsof hij net nieuw is. Onze steenverstevigers maken kwetsbaar natuursteen duurzamer, waardoor de kans op toekomstige beschadigingen vermindert en de gevel langer een frisse en nieuwe uitstraling behoudt.

©
©

Bescherm uw gevels tegen externe invloeden

Een cruciale stap in het onderhoud van gevels is het voorkomen van schade door impregnering. Impregneren zorgt ervoor dat vuil minder makkelijk hecht en maakt de gevel beter bestand tegen vocht. Dit verkleint de kans op schade en verkleuringen aanzienlijk. Een kwalitatief hoogwaardig impregneermiddel kan de levensduur van uw gevel aanzienlijk verlengen en zorgt ervoor dat deze zijn levendige kleur en uitstraling langdurig behoudt.

Producten voor gerichte herstelwerkzaamheden

Wanneer een gevel ernstige beschadigingen vertoont zoals grote scheuren, gaten of deuken, hoeft niet altijd de gehele gevel gerenoveerd te worden. Met de juiste onderhoudsproducten kunt u specifiek herstel uitvoeren. Bij Remmers bieden we egaliseer-spachtel en invulmortel aan, evenals andere vulmiddelen die essentieel zijn voor gedetailleerd herstel. Zo kunt u het onderhoud van de gevel grondig en zorgvuldig uitvoeren, en de gevel naar zijn voormalige glorie herstellen.

©

Onderhoudsproducten voor een verscheidenheid aan materialen

Elk bouwmateriaal vereist een unieke benadering als het gaat om onderhoud, dankzij onze jarenlange expertise bieden we onderhoudsproducten die speciaal zijn ontwikkeld voor de specifieke eigenschappen van verschillende materialen. In ons assortiment vindt u onderhoudsproducten voor gestucte gevels, evenals specifieke producten voor het onderhoud van natuursteen en baksteen. Deze diversiteit verzekert dat u voor elke onderhoudstaak over de juiste materialen beschikt. Ontdek ons uitgebreide aanbod aan professionele producten voor gevelonderhoud:

Gevel

58 producten gevonden
 

Weergave:

Art.nr. 022001

Verbetering van de mortel op basis van een waterige polymeerdispersie

Art.nr. 040030

Voorspuitmortel conform WTA

Art.nr. 040120

Zoutbufferende poriën-grondpleister voor renovatie van vocht- en zoutbelast metselwerk conform WTA

Art.nr. 040825

Minerale fijne pleister

Art.nr. 067505

Zure reiniger

Art.nr. 067201

Zure reiniger

Art.nr. 067105

Tensideoplossing voor het losweken van roet, stof, olie en vettige afzettingen en vuilkorsten.

Art.nr. 066601

Reinigingspasta voor het verwijderen van vele soorten vervuiling

Art.nr. 136801

Afbijt & graffitiverwijderaar

Art.nr. 643805

Diepgrondering met een hydrofoberende en verstevigende werking

Art.nr. 072505

Watergedragen diepgrondering met verstevigende en hydrofoberende werking

Art.nr. 064230

Grondering met hydrofoberende werking

Ervaar de deskundigheid van Remmers

Als professional streeft u er natuurlijk naar uw klanten alleen het beste te bieden. Daarvoor zijn de juiste materialen essentieel. Bij Remmers vindt u alles wat nodig is voor het onderhoud, de reiniging, reparatie, impregnering en versterking van gevels. We ontwikkelen producten die specifiek zijn afgestemd op elke ondergrond, zodat u verzekerd bent van een perfecte hechting en een uitmuntend eindresultaat.

Verken ons productaanbod of neem bij vragen contact op met onze experts. Wij staan klaar om u te ondersteunen en adviseren via +32 (0)14 84 80 80 en info@remmers.be.