©

Balkon- / terras- / galerijvloeren

Zeker en snel tot het kleinste detail

Geen tijd te verliezen?

Balkons en terrassen zijn vooral in de zomer een favoriete plaats voor veel mensen. Daarom worden deze gebieden met name in de herfst of het voorjaar gerenoveerd.

Hiervoor zijn speciale geschikte systemen noodzakelijk die de bewoners en verwerkers de zekerheid geven dat ook bij minder goede weercondities de werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd. Deze vereiste flexibiliteit biedt bijvoorbeeld het Remmers Quick-Protect systeem. Het onderscheidt zich door een lange verwerkingstijd wat de verwerker de mogelijkheid geeft de details op een balkon zorgvuldig en in alle rust uit te voeren. Desondanks is het systeem binnen ca. 2 uur bij normale temperaturen al weer beloopbaar, respectievelijk over te coaten. Bovendien heeft het Quick-Protect systeem een extra versneller, die als voordeel heeft dat het bijvoorbeeld bij kans op regen of tijdens een koude periode (0°C tot 3°C) tot een snelle doorharding leidt.

Door deze individueel per object instelbare eigenschappen maakt dit systeem het mogelijk om balkons en terrassen binnen 1 dag te coaten, zodat de ontoegankelijkheid voor de bewoners tot op een minimum wordt gereduceerd.

Testrapporten met betrekking tot zowel brandklasse als antislipklasse van de Remmers Quick-Protect systemen zijn beschikbaar.


Snel, economisch vloercoatingsysteem in kleur. Fixatie van de vlokkenlaag en vervolgens een eindafwerking met een transparante, slijtvaste en antislip toplaag.

Balkon- / terras- / galerijvloeren

8 producten gevonden
 

Weergave:

Art.nr. 627120

Polymeergranulaat

Art.nr. 665025

Gekleurd kwartszand

Art.nr. 607906

Zeer snel reagerende, transparante epoxyhars

Art.nr. 26018410

2-componenten, oplosmiddelvrije, zelfnivellerende polyurethaancoating

Art.nr. 673003

Oplosmiddelhoudende, matte sealer

Art.nr. 440625

Vuurgedroogd kwartszandmengsel

Art.nr. 630510

Vlokken in kleur voor het vol en zat instrooien

Art.nr. 675010

Mengsel van vulstoffen met een speciale zeeflijn