©

Lakken en beitsen

Compleet assortiment voor handwerk en serieproductie

De voorbije 70 jaar heeft Remmers zich opgeworpen als een leidinggevende, over heel Europa actieve specialist op vlak van houtbescherming en -veredeling.

Vooral de gerichte ontwikkeling van duurzame laksystemen- ook voor speciale toepassingen - maakt van Remmers een sterke partner. Zo omvat ons leveringsprogramma houtafwerking voor kwasten en rollen, industriële verfsystemen voor ramen, deuren, meubelen, profielplanken en tuinhout. Het huidige assortiment houtlakken en -beitsen is met name gericht op houtbewerking en schrijnwerk evenals gespecialiseerde bedrijven voor seriematige verwerking op het gebied van:

  • Woon-, slaap-, keuken- en badkamermeubels
  • Interieurbouw
  • Winkel- en beursinrichtingen
  • Trappenbouw
  • Scheepsinterieurbouw

Bij alle producten staan gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid centraal.Wij helpen onze klanten bij de productkeuze en productieprocessen, en bieden met onze serviceteams de nodige ondersteuning.

Met de Remmers Aqua-lakken heeft de timmerindustrie en bedrijven gespecialiseerd in het industrieel coaten van hout een compleet programma van watergedragen lakken ter beschikking, die een uitstekend alternatief zijn voor de oplosmiddelhoudende 2K-binnenlakken.

Het twee-componenten PUR-laksysteem is speciaal ontworpen voor het lakken van hout in woon- en slaapkamers, keuken- en badkamermeubelen, interieurbouw, winkel- en beursinrichtingen, scheepsinterieur. Bovendien is het een eenvoudige oplossing voor het lakken van glas, verschillende kunststoffen en metalen.

Met olie en was op natuurlijke basis biedt Remmers een perfect alternatief voor conventionele lakken voor het volledige interieur, voor houten vloeren en voor het afwerken van houten trappen.

Met het uiterst flexibel beitssysteem van Remmers zijn er met betrekking tot de kleuren geen grenzen meer - dankzij het individuele, modulaire principe. Met slechts 3-4 verschillend gekleurde basisbeitsen, die naar keuze kunnen worden gemengd of indien nodig lichter kunnen worden gemaakt, heeft u de mogelijkheid om verschillende kleurnuances van houtbeitsen te creëren, speciaal afgestemd op de houtsoort.

Tot deze categorie behoren aanvullende en speciale producten uit ons assortiment, die voor wat betreft de toepassing universeel of in combinatie met andere houtproducten verwerkt kunnen worden

Glas als een element in meubelen, interieurs en winkelinrichtingen wordt steeds populairder. Traditioneel effectglas is echter duur en is, omwille van de beschikbare partijgrootte, niet steeds de optimale oplossing. De glaslakken van Remmers zijn een eenvoudige en goedkope manier om glas stijlvol in het design te integreren.

Met Remmers "lakken en beitsen" kunnen talloze effecten worden bereikt. Hier vindt u innovatieve ideeën voor het ontwerpen van oppervlakken en stapsgewijze instructies om van de onbehandelde ondergrond het gewenste trendy oppervlak te maken.

Laksystemen die gebruikt worden voor zeeschepen, moeten op hun brandvertragend vermogen en hun gedrag in geval van brand worden gecontroleerd en gecertificeerd door een onafhankelijke instantie. Geschikte producten worden door de Internationale Maritieme Organisatie (IMO) gecertificeerd. Remmers biedt met haar PUR-lakken een uitgebreid assortiment gecertificeerde producten aan.

Onze UV-lakken kunnen door bestraling met ultraviolet licht in een fractie van een seconde worden uitgehard. Ze kunnen met vaste stoffen tot 100% worden geformuleerd, en vormen op die manier een uiterst VOS-arme lakklasse.

©

Remmers compententiecentrum voor hout

In onze compententiecentra hebben we de mogelijkheid om samen met onze klanten alle ambachtelijke en industriële laktoepassingen te simuleren.

Competentiecentra? Inderdaad! Aangezien Remmers niet alleen thuis is in houtbewerking, maar met de dochteronderneming Remmers Industrielacke GmbH ook een belangrijke leverancier is van lakken aan de Europese meubelindustrie, heeft de Remmers Groep twee competentiecentra ter beschikking. Eén met een focus op ambachtelijke methodes en de tweede bij de dochteronderneming "Remmers Industrielacke" voor industriële toepassingen.

Op die manier kunnen we garanderen dat we al onze klanten, ongeacht de grootte van het bedrijf, een perfecte technische ondersteuning kunnen bieden!

Wij groeien samen met onze klanten!

Meer informatie

Meubellakken en -beitsen

54 producten gevonden
  Alle filters weergeven

Weergave:

Art.nr. 386220

Universeel toepasbare lichtechte acryllak voor 1K of 2K verwerking

Art.nr. 195005

Lichtechte 2K-vuller voor hout met halfopen tot gesloten poriën

Art.nr. 185720

2K lak met een zeer snelle droging en lange verwerkingstijd

Art.nr. 197205

Zeer krasvaste, goed vullende 2K lak

Art.nr. 197905

Zeer matte 2K PUR lak met anti-vingerafdrukeffect, zelfs op donkere ondergronden

Art.nr. 195705

2K lak voor een natuurlijk houteffect voor lichte en donkere houtsoorten

Art.nr. 196105

Lichtechte 2K-topcoat voor vlamvertragende hoogglansafwerkingen

Art.nr. 513205

Hoog gepigmenteerde 2K-spuitvuller met uitstekende schuurbaarheid

Art.nr. 513801

Hoogglanzende 2K-afdeklak met uitstekend standvermogen, snel polijstbaar

Art.nr. 197501

Lichtecht isocyanaat voor het uitharden van PUR-lakken

Art.nr. 513903

Isocyanaat voor solventgedragen PUR-coatings

Art.nr. 195502

Snelle verdunning & reiniging van gereedschap