©

Buitenhout dekkend

Met bijzonder lange levensduur

Bijzonder waardevolle houten bouwdelen zoals gevelbekleding, tuinmeubelen, ramen en deuren beschermt u het effectiefst met de weerbestendige houtbeitsen van Remmers. De optische mogelijkheden van een dekkende houtbeits voor hout en andere ondergronden binnen en buiten zijn nagenoeg oneindig.

Hoog gepigmenteerde, weerbestendige houtbeitsen van Remmers zijn de trend. Dat heeft een goede reden: op basis van de uitstekende bescherming, zijn vaak lange onderhoudsintervallen mogelijk. Afhankelijk van de kleur en weersinvloeden zou pas na 10 jaar een onderhoudslaag nodig kunnen zijn. En omdat de oppervlakken weinig vuil opnemen, blijft veelvuldige reiniging binnen de perken. Ondanks de goede dekkracht laten de dekkende beitsen van Remmers het hout nog wel “ademen”, zodat opgenomen vocht weer snel uit het hout kan ontsnappen. Maar ook qua uitstraling maakt een dekkende beits indruk: de charme van Scandinavië, een trendy grijstint of tijdloos wit - dan wel een combinatie. De optische mogelijkheden van een dekkende beits voor hout en andere ondergronden binnen en buiten zijn nagenoegoneindig.

Buitenhout dekkend

5 producten gevonden
 

Weergave:

Art.nr. 4100344001

Watergedragen grondering tegen het doorbloeden van houtinhoudstoffen

Art.nr. 542001

Hechtprimer voor metaal, PVC en hout, met corrosiebescherming & isolerend tegen houtbestanddelen

Art.nr. 4100360001

Watergedragen, zeer dekkende weerbestendige beits

Art.nr. 4100270501

Oplosmiddelhoudende dekkende gepigmenteerde alkydharslak als grond-,tussen- en deklaag

Art.nr. 774483

Weerbestendige verf op waterbasis, metaalbeschermingsverf en gekleurde verf. Voor het aanbrengen van grond-, tussen- en eindlagen op hout, metaal en PVC.