Trade

Remmers premium kwaliteit voor nagenoeg iedere toepassing

Houtbeschermingsproducten voor binnen en buiten maken deel uit van het Remmers assortiment. Alle producten en productsystemen werden oorspronkelijk voor de vakman ontwikkeld en zijn dus ook voor de professionele verwerker geschikt dankzij zijn verwerkingscomfort en langdurige bescherming.

3-in-1 houtbeitsen van Remmers zijn een behandeling, impregnering en bescherming in één. Dat betekent voor de verwerker: minder product (namelijk maar één), minder moeite, minder materiaalkosten per m² en dat met een gekeurd en toegelaten houtbeschermingsproduct.

Bijzonder waardevolle houten bouwdelen, zoals gevelbekleding, tuinmeubelen, ramen en deuren beschermt u het effectiefst met filmvormende houtbeitsen van Remmers! Deze zorgen voor een makkelijk te onderhouden houtoppervlak met zeer lange onderhoudsintervallen.

Bijzonder waardevolle houten bouwdelen zoals gevelbekleding, tuinmeubelen, ramen en deuren beschermt u het effectiefst met de weerbestendige houtbeitsen van Remmers. De optische mogelijkheden van een dekkende houtbeits voor hout en andere ondergronden binnen en buiten zijn nagenoeg oneindig.

De tijd van saaie en trieste terrassen lijkt voorbij. Terrassen gelden vandaag de dag bijna als woonruimte.

Ecologische producten spelen vooral binnen een centrale rol. In het bijzonder zijn Remmers [eco]-producten voorzien van een bekend keurmerk. Dat toont aan dat ondergronden behandeld met dit product in hoge mate emissiearm en onschadelijk zijn voor mens en milieu.

Tot deze categorie behoren aanvullende en speciale producten uit ons assortiment, die voor wat betreft de toepassing universeel of in combinatie met andere houtproducten verwerkt kunnen worden. Of het nu gaat om houtbeschermende impregnering, kopshoutbescherming, universele lijm of kit: onze specialties en toebehoren zorgen voor een nog langer, duurzamer resultaat.

©

Emissiearm en op basis van hernieuwbare grondstoffen

Hoe [eco] ben jij?

Het merk Remmers [eco] staat voor verantwoord gebruik van middelen, mensen en natuur, zowel extern als intern. Producten met dit kwaliteitskeurmerk zijn terug te vinden in het gehele Remmers-assortiment. Ze hebben zeer laag emissiegehalte en worden voornamelijk met hernieuwbare grondstoffen gefabriceerd.

Remmers [eco] staat voor een moderne, toekomstgerichte en duurzame aanpak en heeft betrekking op het product en de productie, aanschaf en inkoop, onderzoek en ontwikkeling evenals logistiek en verkoop.

Meer informatie

Expertise

Uitgebreide informatie en actuele vakkennis op het gebied van hout en natuurlijke vijanden van hout. Bescherming van hout tegen water en duurzaamheid. Profiteer nu van onze expertise.

Meer informatie

©

Geteste veiligheid

Keurmerken die de kwaliteit van onze producten documenteren

De verantwoorde omgang met mens en natuur is voor Remmers een centraal thema. Derhalve hechten wij er veel waarde aan, dat onze producten aan de hoogste eisen van gerenommeerde keuringsinstituten voldoen. De beste kwaliteit, onafhankelijk getest en bevestigd. Wij beweren niet alleen dat onze producten en onze [eco]-producten getest zijn, wij bewijzen het met de veelvuldige, onafhankelijke certificaten.Dat onderscheidt ons van vele andere leveranciers.

Veel Remmers producten zijn getest volgens DIN EN 71-3 - één van de geschiktheidscriteria voor het gehalte aan gevaarlijke stoffen in speelgoed volgens de EU “Speelgoedrichtlijn”(2009/48/EG).

Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en voor 100% het resultaat van eigen ontwikkelingen. Daarom dragen ze het label “Made in Germany”.

Talrijke Remmers productoplossingen voldoen volledig aan de AgBB emissie-eisen voor bouwproducten. Dit wordt door externe testen bevestigd.

Remmers [eco] producten die na verwerking direct met levensmiddelen in contact komen, voldoen aan de eisen van voedselveiligheid.

Remmers [eco] houtbeschermingsproducten zijn gegarandeerd veganistisch. Ze bevatten geen grondstoffen van dierlijke oorsprong.

Professionele kwaliteit voor de Doe-het-zelver

Remmers premium kwaliteit voor nagenoeg iedere toepassing

Meer informatie over onze hoogwaardige houtbeschermingsproducten, vindt u in onze brochure.

Trade

32 producten gevonden
 

Weergave:

Art.nr. 4100271401

Crème-houtbeschermingsmiddel voor naaldhout

Art.nr. 4100225001

Oplosmiddelhoudende premium houtbeschermingsbeits met zeer hoge vochtbescherming voor hout in buitentoepassingen

Art.nr. 4100225701

Decoratieve, oplosmiddelhoudende premium vergrijzende beits voor buiten

Art.nr. 223420

Decoratieve universele oplosmiddelhoudende houtbeits met zeer hoge UV-bescherming, voor hout in buitentoepassingen

Art.nr. 4100264501

Oplosmiddelhoudende, decoratieve olie voor terrassen & Houten tuinmeubelen

Art.nr. 150401

Speciale grondering voor het opfrissen van verweerd en vergrijsd hout

Art.nr. 766801

Duurzame matte houtbeits met uitstekende UV-bescherming voor hout in binnen- & buitentoepassingen

Art.nr. 240001

Houtbeits op basis van natuurlijke hars en lijnolievernis

Art.nr. 4100201505

Natuurbruin verfproduct zonder teerolie voor buitenhout

Art.nr. 4100769001

Weerbestendige matte olie voor terrassen en tuinmeubelen

Art.nr. 264003

Speciale reiniger voor verweerde, decoratief gelakte houten terrassen buitenshuis

Art.nr. 264103

Speciale reiniger en voor het opfrissen van hout buiten