©
©

Betaalbaar met ecocheques

Emissiearm & op basis van hernieuwbare grondstoffen

Met de nieuwe Remmers [eco]-producten neemt Remmers het op voor ecologische en duurzame verantwoordelijkheid voor mens en milieu.

Het merk Remmers [eco] staat voor verantwoord gebruik van middelen, mensen en natuur, zowel extern als intern. Producten met dit kwaliteitskeurmerk zijn terug te vinden inhet gehele Remmers [eco]-assortiment. Ze hebben zeer laag emissiegehalte en worden voornamelijk met hernieuwbare grondstoffen gefabriceerd. Remmers [eco] staat voor een moderne, toekomstgerichte en duurzame aanpak en heeft betrekking op het product en de productie, aanschaf en inkoop, onderzoek en ontwikkeling evenals logistiek en verkoop.

Hout: het materiaal van de natuur

De mens voelt zich zeer goed in de omgeving van dit materiaal. Toonaangevende architecten en ontwerpers geven tegenwoordig de voorkeur aan hout als een warm, natuurlijk bouwmateriaal voor tuin- en gebouwontwerpen en in het bijzonder voor interieurontwerpen. De behaaglijkheid en het unieke karakter van hout zijn de reden voor het toegenomen gebruik ervan. Onze bomen zijn uitgerust met een natuurlijke houtbescherming - dat is de bast. Deze beschermt het hout voor het uitdrogen en vooral tegen de veelvoudige weersinvloeden, zoals zon, wind, regen, vorst en hitte.

Door zijn wortels voorziet de boom zich van alle belangrijke voedingsstoffen, die hij nodig heeft om te groeien en te leven. Remmers heeft zich met zijn producten al vroeger het doel gesteld om ook verwerkt hout deze natuurlijke bescherming te bieden in de vorm van hoogontwikkelde coatingsystemen.

Hout in zijn meest uiteenlopende, duizendvoudige structuren en kleuren vormt een basis voor het gebruik van het nieuwe, in de goede vakhandel verkrijgbare, klassieke assortiment, bestaande uit glazuren, dekkende verven en olieën. Met de integratie van de nieuwe [eco]-producten in het assortiment zet Remmers zich ook in voor een duurzame verantwoordelijkheid voor mens en milieu.

©

Remmers [eco] assortiment

5 producten gevonden
 

Weergave:

Art.nr. 766801

Duurzame matte houtbeits met uitstekende UV-bescherming voor hout in binnen- & buitentoepassingen

Art.nr. 4100769001

Weerbestendige matte olie voor terrassen en tuinmeubelen

Art.nr. 766501

Dekkende structuurbehoudende matte coating voor hout in binnen- & buitentoepassingen

Art.nr. 768383

Houtveredeling op basis van hernieuwbare grondstoffen voor binnentoepassingen

Art.nr. 4200769783

Duurzame vuilafstotende houtveredeling voor binnentoepassingen

Remmers [eco] - Ecologische houtbescherming

Milieuvriendelijk, efficiënt & duurzaam

Meer informatie over onze hoogwaardige houtbeschermingsproducten, vindt u in onze brochure.