©

Industriële houtcoatings

Induline Premium-Coatings

De Induline impregneringen zorgen voor de nodige bescherming tegen houtvernietigende schimmels en verkleuringen en indien nodig ook tegen de aanvallen van termieten en insecten. Vooral als de impregneringen aangebracht worden op afzonderlijke elementen, beschermen ze de meest gevoelige zones van de houten ramen tegen vochtigheid: het kopshouten ook de hoeken. Deze bescherming is uitermate belangrijk voor een langere levensduur van de houten ramen.

De Induline primers zorgen voor een efficiënte hechting tussen de ondergrond en de coating die vervolgens aangebracht wordt, wat een noodzakelijke conditie is voor duurzame oppervlakken. Ze beschikken ook over andere functies die verschillen afhankelijk van de houtsoort en het gewenste oppervlak.

De Induline tussencoatings zijn speciaal gemaakt voor industriële toepassingen – dus vooral rationeel – in het Dynflowsysteem of bij applicatie door besproeiing. Op deze manier worden de houten oppervlakken tegen de vochtigheid beschermd aangezien de coating iedere zone van het houten element kan bereiken. Voor artisanale toepassingen, voor voordeuren en delicaat hout, zijn producten om te spuiten beschikbaar die beschikken over zeer goede isolerende eigenschappen.

De Induline afwerklagen zijn de belangrijkste elementen die ervoor kunnen zorgen dat de tijd tussen de verschillende onderhoudsbeurten kan vergroot worden. De hoeveelheid en de kwaliteit van het bindmiddel bepalen de kwaliteit vande verf en de levensduur van het hele oppervlak.

Vooral bij houten elementen in lichtkleurige houtsoorten – bv. eik, vurenhout of lariks – wenst men steeds meer om deze elementen zo natuurlijk mogelijk te houden. Deze trend is enkele jaren geleden ontstaan in meubels en houten vloeren. Met onze natuureffectlak op waterbasis Induline NW-740/05 kunnen ramen, hout-alu ramen, veranda’s en voordeuren verfraaid worden.

De combinatie van hout en aluminium maakt van elke raam een stevig element. Aan de binnenkant zorgt het hout voor welzijn en comfort, langs de buitenkant zorgt het aluminium voor een bescherming tegen de verschillende weersomstandigheden en dit bijna zonder onderhoud. Gezien het feit dat de houten oppervlakken niet meteen blootgesteld worden aan de verschillende weersomstandigheden, blijven de oppervlakken zeer transparant en voelen ze aan als kostbare meubels.

Een houten voordeur – visitekaartje van het huis – is het belangrijkste decoratie element van de voorgevel. Het oppervlak van deze deur wordt dagelijks blootgesteld aan mechanische belastingen. De ééncomponentige kwaliteitsvolle topcoatings van Remmers zorgen voor iets nieuws.

Tot deze categorie behoren aanvullende en speciale producten uit ons assortiment, die voor wat betreft de toepassing universeel of in combinatie met andere houtproducten verwerkt kunnen worden.

Intensieve controles

Gecertificeerde en bewezen kwaliteit

Bij de ontwikkeling van coatings voor ramen en deuren is het onze doelstelling om een aanzienlijke levensduur eneen complete bescherming te kunnen waarborgen. Dankzijde tientallen jaren ervaring op de markt waarover wij beschikken in het domein van toepassingstechniek en R&D en dankzij de nieuwste uitvindingen op de grondstoffenmarkt, kunnen wij deze veiligheid garanderen.

Om de prestaties van onze coatingssystemen te garanderen,worden er regelmatig controles uitgevoerd door gerenommeerde bedrijven. De efficiëntie, de levensduur en de ecologische onschadelijkheid van onze producten worden gecontroleerd in het kader van complexe procedures die onderworpen zijn aan strikte wetgevingen.

Het resultaat:
Indien u kiest voor de duurzame coatingssytemen van Remmers, maakt u zeker een veilige keuze!

Remmers Systeem Garantie (RSG)

Het logische gevolg van de superieure eigenschappen van Induline Premium Coatings is de Remmers systeemgarantie voor houten ramen en deuren. De zekerheid die Induline Premium Coatings op alle niveaus bieden en de hoge kwaliteitsstandaard - objectief georiënteerd op belangrijke normen - vormen de basis voor de uitspraak "10 jaar geen renovatie". Het Induline-gamma omvat alle mogelijke productoplossingen voor duurzaam beschermde ramen en deuren. Het hout wordt niet enkel duurzaam beschermd tegen weersinvloeden, maar Induline-coatingsystemen zorgen ook voor langere onderhoudsintervallen.

Ongeacht het gebruik als waardevol marketinginstrument biedt RSG echter ook beslissende voordelen als kwaliteitsborging voor de ramenfabrikant: een centraal onderdeel van RSG is het gratis opstarten en loggen van de productieprocessen door een Remmers technieker.

Meer informatie

©
©

Design & deskundigheid in alle domeinen

Knowhow gecombineerd met design
Met de Induline coatingssystemen, beschermt Remmers niet alleen houten ramen en deuren op een duurzame manier, maar beantwoordt de firma ook aan de extreme designeisen inzake kleur, uitzicht en aanvoelen.

Coating met een gepersonaliseerd design
De Induline Premium coatings beschikken over een heel gamma aan mogelijkheden om ramen en deuren te coaten en om hierbij een persoonlijke touch toe te voegen: metallic, glanzend, heel transparant, geolied of gevernist.

Hout met een speciale touch
Het aanvoelen van de coating is zeer divers: van betonlook en een natuurlijk uitzicht van het hout tot een vullende verf.

Moderne oppervlakken - een collectie
Alle Remmers coatings voor ramen en deuren zijn samengebracht in 5 kleurenwaaiers om een complete collectie te vormen. De kleuren voor "Ramen en deuren in naaldhout", "Ramen en deuren in loofhout", "Ramen in hout-alu", "Voordeuren" en "Verven met een natuurlijk effect op maathoudende bouwelementen" zijn samengebracht in een praktische kaft met modern decoratieadvies die bedoelt is voor de verschillende ondergronden. Dankzij deze stalen kan u gemakkelijk uw keuze maken.

Hier begint de toekomst

Competentiecentrum houtoppervlakken

Competentiecentrum houtoppervlakken: hier begint de toekomst

Dankzij de technische mogelijkheden van het competentiecentrum kunnen we de productsystemen voor de toekomst ontwikkelen, die exact voldoen aan de individuele eisen en wensen van onze klanten. De volgende gebieden worden daar onderzocht en ontwikkeld:

  • Het nieuwe Remmers competentiecentrum in Löningen verbindt op meer dan 2.500 m² de belangrijkste gebieden van onze dagelijkse klantgeoriënteerde werkzaamheden
  • Internationaal toepassingstechnische ruimte, klanten- en servicecentrum alsook scholing onder één dak
  • Het nabootsen van alle parameters bij de klant door realistische simulatie, gericht op de praktijkeisen met regelbare maatzones
  • De modernste installaties met de volautomatische 6-assige lakrobot met 3D-erkenning als hoogtepunt
  • Versnelde ontwikkeling van nieuwe laksystemen
  • Kennisoverdracht in een geïntegreerd scholings- en seminariecentrum

Meer informatie

©

Professionele kwaliteit voor de Doe-het-zelver

Remmers premium kwaliteit voor nagenoeg iedere toepassing

Meer informatie over onze hoogwaardige houtbeschermingsproducten, vindt u in onze brochure.

Industriële houtcoatings (Induline Premium Coatings)

71 producten gevonden
  Alle filters weergeven

Weergave:

Art.nr. 721001

Watergedragen beits met een zeer goede vloeiing voor ramen, deuren en andere waardevolle houten bouwdelen

Art.nr. 720201

Watergedragen lak voor ramen, deuren en andere waardevolle houten bouwdelen

Art.nr. 377605

Watergedragen bescherming tegen houtrot en blauwzwam

Art.nr. 378120

Watergedragen impregnering ter bescherming tegen houtrot, blauwzwam, insecten en termieten

Art.nr. 339520

Watergedragen transparante speciale grondlaag

Art.nr. 348805

Watergedragen primer met bescherming tegen rot en verblauwing

Art.nr. 249105

Watergedragen wit primerconcentraat met filmconserveringsmiddel

Art.nr. 347820

Watergedragen witte primer met filmconserveringsmiddel

Art.nr. 309820

Watergedragen, witte isolerende grondering voor spuitapplicatie

Art.nr. 163320

Watergedragen, transparante isolerende vuller voor flowcoaten en dompelen

Art.nr. 345305

Watergedragen, transparante isolerende vuller voor spuitapplicatie

Art.nr. 163620

Watergedragen, transparante isolerende vuller voor verwerking door middel van spuiten

©

Advies bij het ontwikkelen van nieuwe toepassingstechnieken

Dichtbij de klant, op alle vlakken

Onze lange ervaring heeft ons geleerd dat competent advies en oplossingen die samen gevonden worden het toelaten omakkelijk een doel te bereiken. Vooral in het domein van oppervlaktebehandeling is de kwalificatie en de kennis van de raadgevers cruciaal. Het is daarom dat onze experten uw ondersteunen in de keuze van producten, de selectie van het materiaal en het productieproces.

Advies inzake nieuwe applicatietechnieken
Zou u graag de oppervlaktebehandeling of de applicatietechniek die u gebruikt in uw bedrijf aanpassen of reorganiseren?Onze applicatietechniekers assisteren u graag bij de keuze van installaties en bij de opstelling van uw productieprocessen.Wij verkopen natuurlijk geen afwerkstraten,maar we hebben wel contact met de belangrijkste fabrikanten in Europa. Onze techniekers kunnen u dus belangrijke informatie geven om u te helpen bij uw project of investeringsbeslissingen:

  • U vermijdt dure en niet noodzakelijke investeringen en u plant uw processen op een efficiënte en goedkope manier!
  • Wat heeft er in het verleden al gewerkt - of niet - bij andere klanten?
  • Welke afwerkstraten kunnen gebruikt worden bij Induline Premium Coatings?
  • Voor de uiteindelijke beslissing om over te gaan tot investeren, is het misschien mogelijk om een afwerkstraat (verf/lak/beits) te gaan bekijken in het Remmers competentiecentrum, bij een klant of in de gebouwen van de fabrikant?