Schimmelsanering

Speciale schimmel-saneersystemen voor elke toepassing

Schimmels in de woning zijn een lastig probleem, die bovendien een gevaar voor de gezondheid vormen. Het is daarom ontzettend belangrijk om schimmels volledig te verwijderen. De speciale schimmelsaneersystemen van Remmers zijn geschikt voor elke toepassing en bestrijden niet alleen schimmels achteraf, maar voorkomen bovendien nieuwe schimmelvorming. In slechts één enkele stap is de binnenruimte beschermd tegen vocht en tegelijk ook geïsoleerd. Op die manier dragen de producten van Remmers bij tot een duurzame verbetering van de hygiëne in de woning.

Power Protect is een natuurlijk product op basis van gemodificeerd perliet, een vulkanisch glas. Het is een aantoonbaar ecologisch verantwoord product. Daarom draagt het het label van de "Blauwe Engel" (Duits label voor ecologische producten).

Remmers iQ-Therm 30 combineert de voordelen van uiterst efficiënte, organische isolatiematerialen met de absorberende eigenschappen van een minerale mortel. iQ-Therm 30 is een uitgebalanceerd, vochtregulerend, hoog isolerend en derhalve krachtig schimmel-saneersysteem.

Schimmelsaneermortel van Remmers is geschikt als coating in één laag aan te brengen in een laagdikte van 20 tot 50 mm. De uitgeharde pleisterlaag is dampdoorlatend, heeft een goede capillaire geleiding en versnelt de droging van vochtige oppervlakken. Met zijn lage warmtegeleidingscoëfficiënt heeft hij ook warmte-isolerende eigenschappen.

Color SA plus is niet alleen een toekomstgerichte probleemoplossing voor ruimtes die aangetast zijn door schimmel. Deze verf is ook ideaal voor alle gebouwen waar een gezond en hygiënisch binnenklimaat van cruciaal belang is (crèches, scholen, bejaardentehuizen, ziekenhuizen en andere ontmoetingsplaatsen).

Vóór een schimmelsanering moet altijd de oorzaak, die tot schimmel heeft geleid, worden vastgesteld en opgelost. De maatregelen die in het geval van schade moeten worden genomen, kunnen worden onderverdeeld in maatregelen op korte en op lange termijn.

Schimmelsanering

12 producten gevonden
 

Weergave:

Art.nr. 040030

Voorspuitmortel conform WTA

Art.nr. 388001

Wapeningsweefsel van glasvlies omsloten door kunststof

Art.nr. 299005

Oplosmiddel- en weekmakervrije speciale grondering voor het fixeren van schimmelsporen

Art.nr. 023020

Wapenings- en oppervlaktespleister

Art.nr. 023705

Watervaste, oplosmiddel- en weekmakervrije silicaatverf voor binnenmuren

Art.nr. 026025

Lijmmortel in het Power Protect [eco]-systeem

Art.nr. 026301

Isolatieplaat voor ecologisch verantwoorde schimmelsanering

Art.nr. 026401

Wigvormige isolatieplaat in het Power Protect [eco] - systeem

Art.nr. 026501

Isolatieplaat voor het Power Protect [eco] - systeem

Art.nr. 105020

Capillair actieve klimaatregulerende stucmortel in het bijzonder bij schimmelsanering

Art.nr. 299720

Schimmel-saneerspachtel fijn

Art.nr. 298405

Hoogwaardige, emissiearme binnenmuurverf met microzilver als bescherming tegen schimmelaantasting