©

Power Protect [eco]

Schimmelsanering volgens het [eco]-principe

Power Protect is een natuurlijk product op basis van gemodificeerd perliet, een vulkanisch glas. Het is een aantoonbaar ecologisch verantwoord product. Daarom draagt het het label van de "Blauwe Engel".

Het keurmerk van de "Blauwe Engel" wordt alleen toegekend aan producten die voldoen aan de hoogste normen voor milieu- en gezondheidsbescherming en gebruikskenmerken. Het is een betrouwbare leidraad bij de aankoop van ecologisch verantwoorde producten.


©

Het Remmers Power Protect systeem

Met Power Protect biedt Remmers een compleet systeem aan voor een ecologisch en economisch verantwoorde, duurzame schimmelsanering. Dankzij de unieke samenstelling van de innovatieve schimmelsaneerplaten zorgt het volledige systeem voor een efficiënte vochtregulering en dus ook voor een aangenaam binnenklimaat en een optimale bescherming tegen schimmelvorming.

  • Een milieuvriendelijk en duurzaam product
  • Bekroond met de Blauwe Engel en het [eco]-label
  • Een betere warmte-isolatie [λ = 0,05 W/(m•K)] dan calciumsilicaatplaten [λ = 0,069 W/(m•K)]
  • Een licht en tegelijk uiterst stabiel product
  • Eenvoudig te gebruiken en verwerken
  • Kleine partijgroottes (ook geschikt voor kleine projecten)
  • Alle systeemproducten van één enkele leverancier

Hoe werkt Remmers Power Protect?

Het Remmers Power Protect systeem combineert verschillende hygrothermische materiaaleigenschappen. Het lost vochtproblemen (zoals condensvorming en externe vochtindringing) op door een verhoogd transport van vocht in de richting van de ruimte en een snelle verdamping. Het oppervlak blijft permanent droog, zodat er geen voedingsbodem voor schimmels ontstaat.

©

[eco] is altijd de juiste keuze

Schimmelsanering

Veel schimmelsaneringssystemen beloven om de oorzaken van schimmelvorming te bestrijden. Vaak scoren die systemen echter niet zo goed op het vlak van gezondheidsveiligheid, milieuvriendelijkheid en duurzaamheid. Daarom heeft Remmers het Power Protect systeem ontwikkeld. De toevoeging [eco] staat garant voor een maximale duurzaamheid en een positieve ecologische balans.

Bij het Remmers Power Protect systeem komen geen schadelijke of allergieveroorzakende stoffen vrij. De schimmelsaneerplaten zijn extreem emissiearm, voorkomen condensvorming aan wandoppervlakken en zorgen voor een efficiënte vochtregulering in huis. Bovendien kunnen ze eenvoudig en veilig worden verwerkt. Voor een natuurlijk, comfortabel klimaat en een hogere levenskwaliteit in uw eigen woning.

Power protect [eco]

5 producten gevonden
 

Weergave:

Art.nr. 026301

Isolatieplaat voor ecologisch verantwoorde schimmelsanering

Art.nr. 026501

Isolatieplaat voor het Power Protect [eco] - systeem

Art.nr. 026401

Wigvormige isolatieplaat in het Power Protect [eco] - systeem

Art.nr. 026025

Lijmmortel in het Power Protect [eco]-systeem

Art.nr. 388001

Wapeningsweefsel van glasvlies omsloten door kunststof