Coating

Hét alternatief tegen vocht

Als alternatief voor een hydrofoberende impregnering kan de gevel ook waterafstotend worden gemaakt door een dekkende of transparante siliconenharsverf.

De uitstekende eigenschappen van siliconenharsverven zijn gebaseerd op hun microporeuze structuur. Dit komt duidelijk tot uiting in de technische eigenschappen. De dampdiffusieweerstand bedraagt ongeveer 150. Dit komt overeen met een Sd-waarde die duidelijk onder 0,10 m ligt en die identiek is aan die van de gebruikelijke één-component silicaatverven. De capillare wateropname van onzed siliconenharsverven heeft een zeer lage waarde, namelijk 0,035 kg/(m² x h0,5). Dit biedt een optimale regenbescherming die alle silicaatverven en de meeste dispersieverven overtreft. Remmers Siliconenverven zijn in vergelijking met andere verfsystemen extreem duurzaam en weerbestendig.

Onderzoeken aan de Nedersaksische Rijksdienst voor de Monumentenzorg in Hannover hebben de effectiviteit van dit systeem ook na 15 jaar praktijk aangetoond. Deze eigenschappen en de optische aanpassingsmogelijkheden voor de meest uiteenlopende eisen maken het mogelijk de waterwerende eigenschappen net zo verschillend te maken als de „problemen“ bij verschillende natuursteensoorten, zoals tuf, dolomiet of zeer open kalkgesteentes.

Transparante coatings

3 producten gevonden
 

Weergave:

Art.nr. 647105

Half transparante, vullende, "echte" siliconenverf

Art.nr. 647605

Half transparante, "echte" siliconenverf

Art.nr. 073161

Hydrofoberende impregnering voor beton, vrij van oplosmiddelen. Geschikt voor constructies zoals overbruggingen, tunnels en bruggen. Voldoet RWS RTD1002.